na vrh

Znaci koji mogu da vas upozore na loše stanje guma

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup starih i novijih polovnih automobila u Beogradu i Srbiji, bez obzira na veličinu, vrstu motora i opšte stanje. Otkupljujemo baš sve automobile, ispravne, neispravne i havarisane, sa i bez točkova i sl.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

U nekim slučajevima, probušena guma sa sporim ispuštanjem vazduha se otkrije prekasno, a gubitak pritiska u gumama od 20% čini vožnju opasnom i nesigurnom.

Nizak pritisak u gumama obično je simptom problema. Najbolje je proveravati gume svake dvije nedjelje, kako biste bili sigurni da ne dolazi do smanjenja pritiska.

Oštetećenja, trošenje i starost guma povećavaju rizik u vožnji. Iako nema vidnih oštećenja, gume ne bi trebalo koristiti više od osam godina u kontinuitetu.

Pre pucanja gume obično postoje neki znaci, koji ga najavljuju. Auto vuče levo ili desno, sporije reaguje pri upravljanju i ljulja se i sl.

U ovim slučajevima ostanite mirni, izbegavajte brzu vožnju, polako zaustavite automobil  i nikako nemojte naglo kočiti jer to može izazvati nesreću.

Ako prodajte svoj polovni automobil da biste kupili bolji ili noviji, učinite to po najvišoj otkupnoj ceni uz keš isplatu - kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!