na vrh

Znaci da vam pumpa servo upravljača ne radi

Ako ne želite da vršite popravke na starom automobilu ili želite da ga zamenite drugim, mi smo tu da stari automobil otkupimo od vas po najboljim uslovima.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Pre mnogo godina vozila nisu bila opremljena servo upravljačem. Ovaj mehanizam znatno olakšava vozačima da okreću ili manevrišu točkovima pri nižim brzinama. Danas većina vozača svoj servo upravljač uzima zdravo za gotovo.

Kada servo upravljač prestane da funkcioniše, trebalo bi da odmah prestanete da koristite vozilo dok se ne izvrše neophodne popravke.

Znaci kvara pumpe servo upravljača

Sve dok vaš upravljač radi, trebalo bi da budete u redu da vozite, zar ne? Pa, postoji nekoliko znakova da vaša pumpa servo upravljača može pokazati što može signalizirati neposredan kvar.

  • Cviljenje ili škripanje kada okrenete točak volana
  • Ukočenost volana
  • Upravljač uopšte sporo reaguje
  • Zvuk cviljenja kada okrenete ključ u bravi za paljenje
  • Curenje tečnosti servo upravljača

Ako je pumpa servo upravljača još uvek u funkciji i još uvek pruža neke mogućnosti servo upravljača, onda možete da upravljate svojim vozilom za kratka putovanja. Međutim, ipak bi trebalo da zakažete pregled servo sistema kod svog mehaničara i onda odlučite šta dalje.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!