na vrh

Zašto moj auto ne radi kako treba?

Automobili mogu izgledati pomalo izbirljivi kada je u pitanju način na koji rade. Ovo posebno važi za novije modele automobila koji danas više nego ikada ranije zavise od naprednih mikroračunara i procesora. Postoji mnogo razloga za zaustavljanje automobila, ali hajde da pogledamo neke od najčešćih.

OTKUP SVIH POLOVNIH AUTOMOBILA

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Izbor goriva je važan. Traženje najjeftinijeg goriva za automobil ponekad može dovesti do problema sa senzorima goriva i vazduha u automobilu. Goriva sa nižom oktanskom vrednošću možda neće raditi u skladu sa standardima po kojima su neki luksuzni automobili proizvedeni.

Filter goriva zahteva pažnju. Praktično svi automobili na putu danas imaju najmanje jedan, a ponekad i dva filtera za gorivo. Oni su neophodni kako bi se sprečilo da materije poput prljavštine i drugih ostataka uđu u pumpu za gorivo. Ovaj filter treba povremeno zameniti da bi se održao pravilan protok goriva.

Svećice su zaprljane. Većina svećica je dizajnirana da traje mnogo godina i za velike udaljenosti, ali provjerite u priručniku automobila da biste utvrdili kada bi trebalo da pregledate i zamenite svećice. Istrošena ili prljava svećica će prestati da pali smešu, što će uzrokovati grub rad motora u praznom hodu i povremeno zastoj.

Ne zaboravite filter za vazduh. Kada promenite ulje u automobilu, zamolite mehaničara da pregleda vazdušni filter. Ako je previše prljav, treba ga odmah zameniti. Začepljen filter će blokirati protok vazduha do motora i u nekim slučajevima izazvati zastoj.

Proverite senzor kiseonika. Često je to deo automobila koji se najviše zanemaruje, a ipak ga treba zameniti nakon mnogo godina kontinuirane upotrebe. Ovaj senzor je odgovoran za određivanje mešavine vazduha u vašem motoru. Ovo pomaže računaru da utvrdi da li je mešavina goriva prebogata ili previše siromašna. Ako mešavina nije dobro izbalansirana, automobil će se gasiti u praznom hodu i povremeno tokom vožnje.

Baterija se ne puni. Ako postoji problem sa alternatorom, baterija se neće puniti. Injektori goriva i mnoge druge komponente modernih automobila zahtevaju električnu energiju za rad. Bez ovog osnovnog napajanja, automobil će stati.

Šta je sa svim onim lampicama na instrument tabli? Vaš automobil, kao i mnogi drugi na putu, opremljen je sigurnosnim uređajima i mnogim senzorima koje vozači očekuju dok su na putu. Ako neki deo sistema pošalje dijagnostičko upozorenje računaru, automobil se može ugasiti da bi se kasnije izbegao katastrofalan kvar sistema.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!