na vrh

Zašto automobili brzo gube vrednost?

Kako da dobijete najbolji automobil za svoj novac

Amortizacija je razlika između vrednosti automobila kada je nov i kada ga prodajete ili menjate. Amortizacija utiče na nove i polovne automobile i povećava se sa godinama, nesrećama i normalnim habanjem. Studija iz 2020. kompanije za istraživanje automobila iSeeCars.com zaključuje da je prosečna stopa amortizacije automobila oko 50% nakon samo pet godina.

OTKUP SVIH POLOVNIH AUTOMOBILA

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Može li se smanjiti pad vrednosti automobila?

Postoje stvari koje možete da uradite da biste maksimalno iskoristili svoj polovni automobil, od odabira najboljeg otkupa automobila do usporavanja amortizacije vašeg automobila. Evo kako da se suprotstavite brzom padu vrednosti da biste maksimalno iskoristili svoj polovni automobil.

Kilometraža može biti jedan od najkritičnijih faktora za vrednost preprodaje. Vožnja 15.000 km ili manje svake godine će značajno poboljšati amortizaciju automobila i pomoći u smanjenju troškova održavanja i popravke.

Svaki automobil i kombi zahtevaju održavanje da bi ostali u dobrom stanju i trajali duže. Preporučene promene ulja, zamena kaiša i drugo održavanje pomoći će vašem automobilu da zadrži veću vrednost. Kao i normalna kilometraža, održavanje takođe minimizira tekuće troškove za popravke.

Evidencije o održavanju i popravci ne dokazuju da je vozilo dobra kupovina, ali mogu potencijalnim kupcima pružiti mir. Izbegnite veći pad vrednosti vašeg vozila tako što ćete imati evidenciju o tome kako ste se brinuli o njemu.

Sjajni prozori, unutrašnjost sa svežim mirisom i briljantna završna obrada ne utiču na pouzdanost i vozne karakteristike vašeg automobila. Ali kada dođe vreme za prodaju, dobro održavani enterijeri i eksterijeri mogu samo pomoći u povećanju vrednosti vašeg automobila.

Suština je da pad vrednosti polovnih automobila zavisi od marke, modela, potrošnej, koliko je dobro održavan i kako izgleda. Uradite sve što možete da smanjite pad vrednosti vašeg automobila na minimum.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!