na vrh

Zaštita unutrašnjosti vašeg automobila

Čuli ste mnogo o zaštiti eksterijera vašeg automobila - njegove boje, guma i hromirane završne obrade. Ali šta je sa zaštitom unutrašnjosti vašeg automobila? Postoji nekoliko različitih stvari koje možete da uradite da zaštitite svoj automobil i njegovu unutrašnjost od sunčeve svetlosti, toplote i drugih problema. Poslednja stvar koju želite je oštećenje unutrašnjosti vašeg automobila i smanjenje celokupne vrednosti vašeg vozila.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Zaštita instrument table

Jaka sunčeva svetlost kroz vaše vetrobransko staklo može oštetiti materijal vaše kontrolne table. To može prouzrokovati da izbledi i ako je kontrolna tabla predugo pod vrelom sunčevom svetlošću, može zapravo da počne da puca ili da se krivi. Da biste zaštitili svoju instrument tablu, možete da uradite nekoliko stvari. Svaki put kada parkirate na suncu možete postaviti karton koji blokira sunčevu svetlost. Ovi blokatori sunca ne samo da će sprečiti sunce sa vaše kontrolne table, već će sprečiti i zagrevanje vašeg automobila. Druga opcija je da kupite prekrivku instrument table od tkanine. Pričvršćuje se na svakom uglu i ima izreze za ventilacione otvore i druga područja.

Zaštita sedišta

Pored zaštite vaše instrument table, takođe ćete želeti da zaštitite svoja sedišta. Sunčeva svetlost takođe može da izbledi tkaninu, tako da ćete sigurno hteti da ih prekrijete kada stoje na suncu. Ne ostavljajte ništa na sedištima automobila što bi se moglo istopiti na suncu. Na primer, ako vaša deca ostave nekoliko bojica na sedištu vašeg automobila tokom vrelog popodneva, možda ćete otkriti da su se istopile na tkanini. Isto važi i za čokoladice i sve ostalo što bi se moglo rastopiti. Redovno čistite automobil Osim što će vaš automobil održati lepim izgledom, to će takođe pomoći u zaštiti vaše unutrašnjosti.

Koristite zaštitne podne prostirke

Neki automobili imaju patosnice koje možete ukloniti da biste ih očistili. Ove plastične prostirke će zaštititi podove vašeg automobila od blata i prljavštine svuda po njima, ali morate da zapamtite da ih povremeno čistite i da se uverite da su ispravno na mestu. Neki od njih nisu ni na koji način pričvršćeni za pod (posebno oni za zadnja sedišta). Povremeno ih izvucite, otresite (ili ih obrišite ako je potrebno) i ponovo ih postavite.

Očistite prtljažnik

Baš kao i unutrašnjost vašeg automobila, takođe morate s vremena na vreme da očistite prtljažnik. Uvek postoji šansa da ste zaboravili kesu sa namirnicama ili da vam se nešto prosulo po gepeku. Održavanje čistoće ne samo da će vam omogućiti da vidite da li ste nešto zaboravili, već će vam dati i priliku da se uverite da se ništa nije prosulo.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!