na vrh

Zamke pri kupovini polovnih automobila

Nažalost, nije svaki prodavac potpuno iskren i nije svaki automobil onakav kakvim se čini. Vodič u nastavku je dizajniran da vam pomogne da izbegnete najgore zamke i prevare pri kupovini polovnih automobila koje vas mogu ostaviti bez novca i bez automobila.

Ovo su neki od najgorih scenarija koji mogu pogoditi neoprezne kupce na tržištu polovnih automobila, ali uz oprez, rizici se mogu izbeći.

Vraćanje kilometraže - Ovo je način lažnog predstavljanja kilometraže korišćenog automobila neovlašćenim menjanjem brojača kilometara na kontrolnoj tabli. To se radi jednostavno da bi se sakrila prava kilometraža vozila kako bi se povećala njegova vrednost na tržištu polovnih automobila. Naš vodič za taktiranje automobila i korekciju kilometraže će vam reći više.

Prevara sa tablicama – Ovo znači prodaju automobila sa registarskim tablicama identičnog vozila, obično da bi se sakrila činjenica da je automobil ukraden. Uporedite brojeve na saobraćajnoj i na automobilu.

Prikrivanje nedostataka – Najčešće je kod automobila koji su oštećeni u udesu i predstavljeni kupcima kao neoštećeni automobili maskiranjem mesta udara ili zamenom udarenih delova. Ovi nedstaci se možda ne vide na limu, ali se teško ispravljaju na šasiji, pa pogledajte i odozdo ima li znakova sečenja i varenja, iskrivljenost i sl.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu bez obzirana stanje. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.

Pozovite nas odmah jer smo među retkima koji rade otkup baš svih automobila u Beogradu i širom Srbije. Mi radimo:

  • Otkup automobila sa katalizatorom Beograd
  • Otkup automobila bez katalizatora Beograd
  • Otkup automobila sa DPF-om Beograd
  • Otkup automobila bez DPF-a Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih benzinskih automobila Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih dizel automobila Beograd
  • Otkup havarisanih automobila Beograd
  • Otkup automobila u Beogradu sa dodatnim paketima opreme
  • Otkup automobila u Beogradu bez dodatnih paketa opreme

OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!