na vrh

Zaglavio vam se ključ u bravi automobila?

Otkup automobila Beograd, agencija Konstantin, koja se već godinama bavi otkupom automobila u Beogradu i okolini, vam savetuje da u ovakvoj situaciji ne paničite i ne pokušavate na silu da izvadite ključ. Primenjujući silu možda i izvadite ključ, ali pritom možete oštetiti bravu, pa će trošak i vreme potrebno za zamenu biti mnogo veći.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Povremeno će se možda desiti da vam se ključ od automobila zaglavi u bravi za paljenje motora. Tada počinje panika jer bez obzira koliko ga pomerate ili vučete, ne možete da shvatite kako da izvučete ključ. Ako koristite previše sile, možete na kraju slomiti ključ unutar brave i napraviti veliki problem. Ako se to dogodi, verovatno ćete morati da potražite pmoć stručnjaka.

Ispod ćete pročitati nekoliko razloga zašto se ključ od automobila možda neće lako izvući iz kontakt brave:

Vaš volan bi mogao biti zaključan. Ako pomerate volan dok je vozilo ugašeno, to može da aktivira zaključavanje volana. Ovo će vas sprečiti da izvadite ključ iz kontakt brave i potpuno pomerite volan. Trebalo bi da možete da otpustite oba istovremeno pomeranjem volana i okretanjem ključa u isto vreme.

Ključ vašeg automobila je možda prljav. Ako koristite ključ od automobila za otvaranje predmeta ili paketa, na ključu su možda još uvek zalepljeni komadi kartona ili trake. Proverite stanje ključa pre nego što ga ubacite u bravu.

Ključ je možda iskrivljen ili napukao. Ovo je dosta retka pojava, ali se svakako dešava. Nepažnjom možete iskriviti ključ, a nakon ubacivanja u bravu nećete moći da ga izvadite.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!