na vrh

Vožnja sa ćelavim gumama

Važno je pogledati koliko vam je preostalo dubine gazećeg sloja na gumama. Najbolji način da saznate da li su vaše gume istrošene ili dobre za vožnju je merenje dubine šara. Zakonom o bezbednosti saobraćaja je propisana dubina šara za letnje i zimske gume. Dubina šara na bilo kojoj od guma ne sme da bude ispod propisane mere, a pored toga što možete dobiti kaznu, vožnja sa ćelavim gumama je opasn. Druga stvar koju treba pogledati su pukotine, rezovi i udubljenja u gumi. Kao poslednje, pogledajte habanje gume sa unutrašnje strane. Ponekad se gume ne troše podjednako. Spoljašnji deo guma može izgledati potpuno novo, ali unutrašnji deo može biti ćelav. Okrenite volan levo ili desno do kraja i proverite gume. Znamo da nove gume nisu jeftine, ali morate ih promeniti, na prvom mestu zbog bezbednosti.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!