na vrh

Volkswagen gasi neke modele

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup svih Volkswagen automobila u Beogradu i Srbiji, bez obzira na vrstu motora i opšte stanje.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Volkswagen planira da ugasi proizvodnju najmanje jednog od svojih minivan modela automobila, a razlog je potražnja i činjenica da kupci više vole SUV modele.

Iako se minivan automobili Volkswagena još uvek dobro prodaju, jedan od njih bi mogao biti ukinut. Pitanje je koji od modela Beetle, Scirocco, Phaeton ili Eos bi mogao biti okončan.

U Volkswagenu kažu da moraju da vide da li i dalje postoji potreba za tri minivan modela u njihovoj proizvodnje. Govori se o tri modela od kojih su Golf SportsVan, Touran i Sharan u pitanju.

Najprodavaniji od ova tri je svakako Touran, ali i njegova prodaja u Evropi je pala za čak 14%, tokom prvi 11 meseci ove godine. Prošle godine je prodato 69.814 primeraka Touran modela. Golf SportsVan je doživeo pad prodaje više od Tourana, dok je prodaja modela Sharan skočila za 1,7%. I pored rasta, on je prodat u najmanjem broju, svega oko 21000 primeraka.  

Ako želite da prodate svoj Volkswagen automobil po najvišoj ceni, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!