na vrh

Uticaj automobila na zagađenje vazduha

U 2018. godini u Srbiji bilo 1.965.000 registrovanih putničkih vozila, od čega 80% starosti od 10 do 20 godina, a procene govore da oni stvaraju 20 do 25 odsto zagađenja vazduha.

U Srbiju je u 2018. godini uvezeno 141.000 polovnih vozila, a procena je da je 2019. uvezeno oko 152.000 do 155.000 jer je svake godine uvoz rastao. U 2016. godini bilo uvezeno oko 117.000 automobila.

Stara vozila emituju od šest do deset puta više zagađenja u izduvnim gasovima nego nova vozila, a nove regulative za tehnički pregled imaju za cilj da emisiju štetnih gasova smanje. No, da bi se zagađenje koje stvaraju stari automobili svtvarno smanjilo, potrebno je uvesti nova ograničenja za uvoz promenom propisa o starosti uvezenih vozila.

Otkup automobila Konstantin Beograd otkupljuje i najstarije automobile. Uvek smo spremni da ponudimo najviše cene otkupa i najstarijih automobila u Beogradu i Srbiji. Ukoliko želite da brzo i jednostavno prodate stari polovni automobil u Beogradu, kontaktirajte nas i očekujte fer cenu i keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!