na vrh

Ušteda goriva u vožnji

Svakom vlasniku i vozaču je bitno da potroši što manje goriva. Motori Euro 5 i Euro 6 standarda troše mnogo manje goriva od starijih, ali potrošnja zavisi i od kvaliteta goriva. Kako potrošiti što manje goriva, otkriće vam tekst u nastavku.

Vozite umerenom brzinom sa što ređim promenama

Umerena vožnja troši mnogo manje goriva. Ako vozite previše brzo ili previše sporo, potrošnja goriva će biti veća. Isto važi i ako često menjate brzinu kretanja.

Ne morate zagrevati motor pre vožnje

Motor ni leti, ni zimi nije potrebnozagrevati, jer to samo povećava potrošnju goriva. Kada prestanete to da radite, osetićete i da vaš automobil troši mnogo manje nego inače.

Pritisak u gumama štedi gorivo

Ako je pritisak u gumama manji od predviđenog,  auto će trošiti mnogo više goriva. Pritisak u gumama treba proveriti bar jednom mesečno.

Klima uređaj troši puno goriva

Klima je veliki dodatni potrošač goriva. Ovo je posebno osetno kod starijih vozila, pa kada vozite brže isključite klimu i smanjite potrošnju goriva.

Redovno održavanje utiče na potrošnju

Kada se radi o potrošnji goriva, bitno je da redovno održavate svoje automobil. Ako neki deo motora ne radi kako treba, može doći do povećane potrošnje goriva. Redovna zamena ulja, filtera, svećica i sl, može dosta uticati nasmanjenje potrošnje.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez obzira na vrstu motora i potrošnju. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.

Pozovite nas odmah jer smo među retkima koji rade otkup baš svih automobila u Beogradu i širom Srbije. Mi radimo:

  • Otkup automobila sa katalizatorom Beograd
  • Otkup automobila bez katalizatora Beograd
  • Otkup automobila sa DPF-om Beograd
  • Otkup automobila bez DPF-a Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih benzinskih automobila Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih dizel automobila Beograd
  • Otkup havarisanih automobila Beograd
  • Otkup automobila u Beogradu sa dodatnim paketima opreme
  • Otkup automobila u Beogradu bez dodatnih paketa opreme

OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!