na vrh

Usporena isporuka novih automobila

Kovid 19 i rat u Ukrajini doveli su do usporavanja u proizvodnji novih automobila pa se na novi automobi u Srbiji čeka od 6 meseci do godinu dana. Cene su porasle za više 30 odsto za neke modele novih, a polovnih vozila.

Za probleme u proizvodnji se navodi nekoliko faktora, od požara u japanskoj fabrici mikročipova, okretanja nekih proizvođača mikročipova za automobile prema tržištu računara, pa do sankcija koje su uvedene Rusiji koje su onemogućile uvoz delova za automobile iz te zemlje.

Proizvodnja automobila je trenutno 40% manja od potražnje i cene svakog meseca rastu.

I ponuda polovnih automobila je opala zbog zastoja u proizvodnji novih, tako da raste i cena polovnjaka, prateći cene novih automobila i zakon ponude i potražnje.

Otkup automobila Konstantin Beograd uvek nastavlja sa otkupom automobila na tržištu u Srbiji prilagođavajući svoju ponudu uslovima koji trenutno važe. Radimo otkup polovnih automobila bez razlike i bez obzira na ispravnost, starost, marku i model. Otkupljujemo baš sve polovne automobile po najboljoj ceni za prodavca uz brzu keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!