na vrh

Uobičajeni razlozi trzanja automobila dok ubrzava

Ako ikada primetite da se vaš automobil/vozilo trza dok ubrzavate, ovo je problem koji ne bi trebalo da ignorišete. Trzanje u vožnji često je znak da će vaše vozilo razviti neke druge probleme ako to ne rešite odmah.

Ovaj osećaj može biti odvratan i težak za rukovanje tokom vožnje. Da biste izbegli situaciju kao što je ova, važno je da razumete zašto se to dešava.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Najčešći razlozi trzanja automobila u vožnji:

Prljave dizne

Kada gorivo teče kroz vodove, dizne mogu postati prljave. Ovo može početi da ugrožava funkcionisanje injektora, što ima značajan uticaj na ubrzanje. Može početi da smanjuje protok goriva, što dovodi do pojave trzanja.

Prljav filter za vazduh

Filteri za vazduh mogu se začepiti i/ili zaprljati nakon stalne upotrebe. Tada automobil počinje da trza i ne funkcioniše onako kako bi trebalo.

Najbolji način delovanja u ovakvoj situaciji je zamena filtera za vazduh.

Zapušen katalizator

Katalizatori mogu početi da se kvare redovnom upotrebom. Ovo uključuje zapušenje koje mora da otkloni kvalifikovani tehničar za popravku automobila.

Moguće je popraviti katalizator i/ili ga zameniti u zavisnosti od situacije. Jednom kada se otpuši, ubrzavanje će postati ravnomernije.

Istrošene svećice

Svećice mogu da počnu da se troše i one će morati da se zamene kako bi se osiguralo da nema problema sa paljenjem smeše u motoru. Ovo može dovesti do trzanja pri ubrzanju.

Oštećene cevi i prljav filter za gorivo

U nekim slučajevima, cevi kojima protiče benzin se mogu oštetiti, a filter zaprljati. Ovo otežava protok goriva, što ugrožava funkcionisanje vozila.

Oštećeni cilindri

Poslednji razlog može biti oštećenje cilindra. Kada se oštete, cilindri prestaju da funkcionišu kako je predviđeno i to dovodi do trzanja automobila. Najbolja opcija je da popravite cilindre.

Ako je automobil već star i ne isplati vam se da ulažete veću sumu novca za popravku, pozovite Otkup automobila u Beogradu, agenciju KONSTANTIN, jer mi kupujemo baš sve polovne automobile u Beogradu i okolini.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!