na vrh

U Kragujevcu svaki četvrti ne prođe tehnički pregled

Zbog raznih neispravnosti, kočnice, upravljački sistem, sijalice, pa i brisači, skoro svaki četvrti automobil u Kragujevcu ne prolazi na tehničkom pregledu. Pored promenjenog načina izvođenja tehničkog pregleda, on je u Kragujevcu i skuplji nego što je bio. Sa 1.500 do 3.600 dinara, cena tehničkog pregleda u Kragujevcu je skočila na 5.000 i 6.000 dinara.

Ako ste vlasnik polovnog automobila u Kragujevcu i vaš automobil nije prošao tehnički pregled, Otkup automobila Konstantin Beograd nudi otkup neispravnih polovnih automobila. Otkup polovnih automobila u Kragujevcu, kao i u ostalim gradovima u Srbiji, radimo na osnovu besplatne procene. Otkupljujemo sve polovne automobile, a nudimo najbolju cenu otkupa neispravnih i havarisanjih polovnih automobila u Kragujevcu uz brzu keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!