na vrh

Troškovi popravke električnih automobila

Subvencije za kupovinu električnih automobila definitivno pomažu u odlučivanju, ali električna vozila su mnogo skuplja od benzinaca i dizelaša, pa ta subvenciaj ne pokriva razliku u potpunosti. Troškovi kupovine električnog automobila su samo početak ulaganja, jer iako su električni, kvarovi na ovim automobilima ipak mogu postojati.

Troškovi, koji s godinama eksploatacije dolaze sa popravkama električnih automobila, daleko su od malih, jer u proseku imaju veće troškove popravki od dizel i benzinskih automobila. U slučaju nesreća, troškovi popravke električnih automobila su u proseku veći za 30 posto.

Ako ste se odlučili za kupovinu električnog automobila Otkup automobila Konstantin Beograd nudi otkup polovnih automobila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Otkup polovnih automobila radimo u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji, bez razlike. Otkupljujemo sve polovne automobile. Nudimo najbolju cenu otkupa ispravnih i havarisanjih polovnih automobila uz brzu keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!