na vrh

Tehnički pregled vozila - izmene jun 2022

Izmene Pravilnika o tehničkom pregledu vozila od 4. juna 2022 donose manje gužve i čekanja, a rok za ispravku nedostataka je produžen na sedam radnih dana i u tom roku vozilo mora ponovo da se pregleda.

Takođe je omogućeno istovremeno vršenje tehničkog pregleda na dva i više vozila, što do sada nije bio slučaj.

Pored istovremenog pregleda više vozila, novinama u tehničkom pregledu se izbegava mogućnost da vlasnik vozila ne stigne da otkloni nedostatke i da mora da vrši tehnički pregled ispočetka, tj. da mu troškovi tehničkog pregleda budu  dva puta veći.

Otkup automobila Konstantin Beograd prati sve promene pravila i kretanja na tržištu polovnih automobila u Beogradu i okolini. Odlučni smo u nastojanju da budemo najbolji u svom poslu i da uvek ponudimo najviše. Ukoliko želite da brzo i jednostavno prodate polovno vozilo u Beogradu, kontaktirajte nas i očekujte fer cenu i keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!