na vrh

Starost automobila u Srbiji

Prema istraživanjima i statističkim podacima, prosečna starost vozila u Srbiji  je 17 godina.

Zbog starosti i neusklađenosti automobila sa emisijom izduvnih gasova zbog same starosti, automobili u Srbiji jesu jedan od zagađivača ali, ne jedan od najvećih. Problem kod starijih vozila je taj da se kod njih emisija izduvnih gasova ne može kontrolisati i podvesti pod regulative koje važe za mlađe automobile. Automobilska industrija se obavezala da će smanjiti emisije izduvnih gasova za 60% do 2030, ali je teško to ispuniti ukoliko se proizvodnja ekološki prihvatljivih vozila (vozila sa manjom emisijom izduvnih gasova) ne poveća.

Pooštravanje regulativa u vezi sa tehničkom ispravnošću vozila i emisijom izduvnih gasova, može se smanjiti i uvoz starijih vozila, a u skladu sa tim i smanjiti zagađivanje.

Otkup automobila Konstantin Beograd otkupljuje sve automobile bez obzira na starost i ispravnost. Želimo da budemo najbolji u svom poslu i da uvek ponudimo najviše cene otkupa automobila u Beogradu i Srbiji. Ukoliko želite da brzo i jednostavno prodate stari polovni automobil u Beogradu, kontaktirajte nas i očekujte fer cenu i keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!