na vrh

Šta odabrati, zimske ili all season gume?

Otkup havarisanih automobila u Beogradu. Otkup automobila koji su učestvovali u saobraćajnoj nezgodi. Otkupljujemo baš sve oštećene automobile u bilo kom stanju.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Kada dođe vreme da odaberete koje gume su idealne za vaše vozilo, važno je znati o čemu se radi u svakoj vrsti.

Prednosti guma za sve sezone

Bolje performanse

Sve počinje sa poboljšanim performansama kada je reč o brzom prelasku od tačke A do tačke B. Imaćete lakše gume, koje omogućavaju da karakteristike automobila više dođu do izražaja.

Poboljšana ušteda goriva

Ušteda na gorivu je uvek korisna sa rastućim cenama ovih dana. Zbog toga nije idealno koristiti zimske gume u letnjim mesecima.

Ušteda goriva vrtoglavo pada sa pogrešnim tipom guma, zbog čega mnogi preferiraju gume za sve sezone.

Dobro za različite uslove na putu

Gume za sve sezone dobro rade na mokrim i suvim putevima. To ih čini mnogo raznovrsnijim jer su performanse održive i dobro rade u različitim uslovima.

Prednosti zimskih guma

Odlično prianjanje na snegu i ledu

Jedna od glavnih prednosti svodi se na prijanjanje koje dobijate tokom vožnje po snegu ili ledu. Nećete proklizati čak i ako idete pristojnom brzinom.

Velika dubina gazećeg sloja

Dubina gazećeg sloja koju ćete dobiti čini razliku. Možete napraviti oštre zaokrete i znati da će dubina gazećeg sloja zadržati prijanjanje na putu.

Fleksibilne na hladnoći

Kada temperatura padne, gume menjaju svojstva. Zbog toga su zimske gume korisne kada je napolju veoma hladno.

Svaka situacija je jedinstvena, ali u oblastima gde ima puno snega ili leda, bolje je koristiti zimske pneumatike vrhunskog kvaliteta. Dodatno prijanjanje će osigurati da možete bezbedno voziti bez potrebe da dvaput razmišljate o tome.

Ako se nalazite u oblasti koja ima blažu zimu, onda je možete koristiti gume za sve sezone. Štedećete više na gorivu, a imaćete dobre performanse u vožnji.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!