na vrh

Šta možete saznati pomoću VIN-a

Svi automobili imaju „ime i prezime“, ali ne mislimo na marku i model, već na njihov VIN. Identifikacioni broj vozila (VIN) je međunarodni standard koji se sastoji od 17 alfanumeričkih znakova koji vam omogućavaju da specifično i jedinstveno identifikujete automobil i proverite njegovu legalnost.

VIN je kao otisak prsta automobila, kombija, kamiona ili motocikla, sastavljen od slova i brojeva. U zavisnosti od proizvođača, VIN može biti na upravljačkoj tabli sa vozačeve strane, ivici vrata ili stubu okvira.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Dakle, ako kupujete polovni automobil, izveštaj o istoriji ili pretraga VIN-a će vam pomoći da proverite istoriju vozila i da proverite da li je ukraden, otpisan ili ima neizmirene dugove.

Pored toga, saznanje više o istoriji vašeg potencijalnog vozila učiniće proces kupovine automobila lakšim i pružiti vam mir.

Pre kupovine polovnog vozila neophodno je proveriti njegovu istoriju. Detaljan izveštaj o istoriji vozila će vam pomoći da bolje razumete polovni automobil koji želite da kupite. Pored toga, može vam dati detalje o značajnim događajima koje potencijalni vlasnici treba da razmotre, kao što su:

  • Vraćanje kilometraže
  • Izveštaj o skrivenom kvaru
  • Prethodne fotografije
  • Najčešće mane svakog modela
  • Broj vlasnika
  • Zapise o krađama


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!