na vrh

Šta kada vam se auto pokvari na autoputu?

Da li posedujete automobil koji je star više od 10 godina? Ako je tako, trebalo bi da znate da je verovatnoća da će se vaše vozilo pokvariti dva puta veća nego kod mlađih vozila.

To ne znači da treba da provedete svaki minut brinući o tome šta će se dogoditi ako vam se auto pokvari, ali to znači da treba da budete spremni na mogućnost da se vaš automobil pokvari u bilo kom trenutku.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Ne znaju svi tačno šta da rade kada se automobil pokvari. Evo nekoliko saveta o tome kako treba da reagujete ako vam se auto pokvari i ostavi vas na putu.

Sklonite automobil na bezbedno mesto pored autoputa

Ako počnete da osećate da nešto nije u redu sa vašim automobilom dok ga vozite autoputem, ne bi trebalo da ga forsirate više nego što morate. Pre nego što se vaš automobil potpuno pokvari, trebalo bi da ga zaustavite na bezbednom mestu.

Odatle bi trebalo da okrenete točkove tako da budu okrenuti od puta i povučete ručnu. Ovo je posebno važno ako se pokvareni automobil nalazi na brdu.

Uključite sva četiri žmigavca

Kada budete bezbedno sklonili svoj automobil sa strane puta, poželećete da uradite sve što je potrebno da biste bili sigurni da ga drugi vozači mogu videti. Postavite bezbednosni trougao i obavezno obucite svetloodbojni prsluk.  Ne želite da se neko slučajno zaleti u zadnji deo vašeg automobila dok sedite u njemu samo zato što ga je teško videti ili da sebe dovedete u opasnost prilokom guranja automobila van kolovoza.

Radeći ove stvari, olakšaćete drugim vozačima da vide vaš automobil kako stoji pored autoputa. Takođe ćete olakšati vozaču šlep službe da vas pronađe kada ga kontaktirate da dođe po vas.

Pozovite šlep službu što pre

Postoji velika šansa da nećete moći da popravite sve što nije u redu sa vašim automobilom na mestu na kom se pokvario. Obično ćete morati da ga prebacite u servis kako bi mogli da procene štetu.

Pokušajte da ne paničite previše kada vam se auto pokvari

Kada vam se auto pokvari na autoputu, vaš nivo stresa će biti veoma veliki. Ali pokušajte da nekoliko puta duboko udahnete i ostanete mirni.

Što ste mirniji, to ćete biti uspešniji kada je u pitanju popravljanje situacije. Pratite korake koje smo upravo izložili da biste se u kratkom roku izvukli iz teške situacije.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!