na vrh

Šta kad auto neće da startuje?

Samo nekoliko stvari je više frustrirajuće od toga da ostanete na autoputu sa automobilom koji neće da upali. Može biti stresno, pa čak i opasno ako se nađete u ovoj situaciji. Dakle, evo nekoliko koraka koje treba preduzeti ako vaš automobil ne upali, posebno na autoputu.

Ostanite mirni i sigurni

Prva i najvažnija stvar koju treba da uradite ako vaš automobil ne krene sa strane autoputa jeste da ostanete mirni i sigurni. Uključite sva četiri žmigavca i pomerite svoje vozilo što je dalje moguće od kolovoznih traka.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Pokušajte da dijagnostikujete problem

Ako se vaš automobil ne pokrene, dijagnostika problema je od suštinskog značaja. Počnite tako što ćete proveriti akumulator. Da li je star ili je korodirao? Ako je tako, možda će morati da se zameni. Da li pravi buku ili zvukove kliktanja pri startu? Ako je tako, možda je neispravan anlaser.

Pozovite pomoć na putu

Ako ne možete sami da dijagnostikujete ili rešite problem, vreme je da pozovete pomoć. Prvo se obratite svojoj automehaničarskoj radnji, ako ima vučnu službu. Neophodno je da ostanete uz svoj automobil dok ne stigne pomoć i da učinite sve da prolazak drugih automobila bude bezbedan po njih i po vas.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!