na vrh

Šta je kompjuterska dijagnostika?

Ako je popravka previše skupa i ne želite da ulažete u nju, uvek možete automobil prodati nama po super ceni otkupa.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Ako je jedna od lampica upozorenja na vašoj kontrolnoj tabli upaljena, ali nemate pojma šta ona znači, onda je vreme da to otkrijete. Ako ste do sada to imali prilike da vidite, onda je usluga kompjuterske dijagnostike upravo ono što tražite.

Šta predstavlja kompjuterska dijagnostika? Kompjuterska dijagnostika je usluga pri kojoj neko od tehničara auto servisa povezuje opremu za dijagnostiku sa vašim vozilom. Program skenira računar vašeg vozila u potrazi za šiframa grešaka koje pomažu da serviser gleda u pravom smeru problema. Dijagnostika automobila zahteva kvalitetne alate i posebno znanje kako bi se tačno utvrdio problem.

Može da otkrije bilo šta od problema sa vremenom paljenja, lošim performansama mlaznica za gorivo, alarmantnih nivoa obrtaja motora, nakupljanja gareži u motoru, temperature motora i još mnogo toga. Kada se analiziraju kodovi grešaka, tehničari će pažljivo pregledati problematičnu oblast kako bi utvrdili koje popravke treba uraditi. Kompjuterska dijagnostička skeniranja su prvi nivo otkrivanja problema u radu današnjih vozila i većina vlasnika ne može znati u čemu je problem sve dok se kompjuter vozila ne analizira.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!