na vrh

Šta gledati pri kupovini polovnog automobila?

Kupovina polovnih automobila može biti odličan način da se nabavi dobar automobil za delić potpuno nove cene. Na kraju krajeva, sa trenutnim visokim cenama i listama čekanja, ko ne bi želeo da obezbedi jeftin automobil i preskoči čekanje? Međutim, često se postavlja pitanje šta treba proveriti prilikom kupovine polovnih automobila.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Dakle, šta treba da proverite kada kupujete polovni automobil? Uzmite vremena kada proveravate polovni automobil, jer postoji dosta stvari na koje treba da pazite - od dokumenata i VIN broja, spoljašnjeg stanja, unutrašnjeg stanja, mehanike, iskustva u vožnji, pa čak i obavljanja dijagnostičkih skeniranja i otkrivanja lažnih kilometraža.

Najbolje je da pogledate automobil danju i zamolite vlasnika da ga izmesti iz mračne garaže ako je tako predstavljen. Trebalo bi da proverite stanje farbe, integritet i funkcionalnost svih svetala, stanje vetrobranskog i prozorskog stakla, kao i stanje felni i gazećih slojeva guma.

Unutrašnjost je mesto gde ćete provoditi vreme u vožnji, tako da bi trebalo da bude ključni deo onoga što treba da proverite prilikom kupovine polovnog automobila. Jedan od načina da proverite da li je na automobilu potencijalno promenjena kilometraža jeste da se fokusirate na habanje volana i pedala.

Izvršite proveru mehanike

Ovo je nešto što ne može svako da uradi, pa je najbolje da sa sobom povedete pouzdanog mehaničara ili dobrog prijatelja koji zna šta da proveri kada kupujete polovni automobil. Iako nije zamena za detaljan pregled u servisu, može vas barem upozoriti na neke greške, kao što su oštećena creva i žice u odeljku motora, opušteno vešanje, curenje ulja, istrošeno kvačilo i potencijalni problemi sa motorom koji se mogu čuti kada se motor pokrene.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!