na vrh

Šta će biti sa auto industrijom u 2023.

Da li će se i sledeće godine zadržati kriza u auto-industriji? Proizvodnja je trenutno u zastoju, fabrike se sve više zatvaraju, a nestašica delova, posebno čipova, preti da krizu proizvodnje automobila još više produbi i produži.

Poslednjih 30 godina je proizvodnja automobila bila iznad potražnje, da bi se u periodu pandemije Kovida situacija sasvim promenila. Fabrikama automobila nedostaju čipovi, usporeni su lanci snabdevanja, rastu cene proizvodnje, proizvodnja je u zaostatku, a kupci novih automobila čekaju mnogo duže nego ranije, naravno, oni koji imaju novca da i pored poskupljnja kupuju nove automobile.

Ukoliko se nešto ne desi što bi auto-industriju ponovo vratilo u pun kapacitet, ne samo da će se kriza nastaviti, već će i cene novih i polovnih automobila sve više rasti. Cene polovnih automobila skoro da prate povećanja cena novih zbog smanjene ponude i straha vlasnika od vremena koje dolazi u automobilskoj industriji.

Kao i sve druge delatnosti povezane sa autoindustrijom, i otkup polovnih automobila beleži određene padove.

Otkup automobila Konstantin Beograd će svakako nastaviti sa otkupom automobila na tržištu u Srbiji prateći promenjene uslove ponude i potražnje. Radimo otkup polovnih automobila bez razlike i bez obzira na ispravnost, starost, marku i model. Otkupljujemo baš sve polovne automobile po najboljoj ceni uz brzu keš isplatu na teritoriji cele Srbije.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!