na vrh

Smanjenje proizvodnje u Tojoti

Kao i ostali proizvođači automobila, i Tojota će u smanjiti proizvodnju i to za 40% u odnosu na raniji plan. Razlog smanjenja se sastoji u nedostatku poluprovodničkih elemenata na svetskom nivou. Od planiranih 900 hiljada automobila, proizvodnja će iznosti oko 500 hiljada u narednom periodu.

Pandemija Kovida-19 poremetila je snabdevanje i proizvodnju u fabrikama automobila zbog manjka čipova koji se koriste u vozilima.

Dodatno, ratna dejstva u Ukrajini zaoštravaju krizu u proizvodnji i snabdevanju neophodnim poluprovodničkim elementima, pa se kao i drugi proizvođači, i Tojota suočava sa poslovnim okruženjem bez presedana. Cene materijala rastu, proizvodnja opada, potražnja se povećava, a cene novih automobila se menjaju na gore iz meseca u mesec.

Otkup automobila Konstantin Beograd otkupljuje sve modele automobila Toyota. Odlučni smo u nastojanju da budemo najbolji u svom poslu i da uvek ponudimo najviše cene otkupa automobila u Beogradu i Srbiji. Ukoliko želite da brzo i jednostavno prodate polovno vozilo Toyota u Beogradu, kontaktirajte nas i očekujte fer cenu i keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!