na vrh

Simptomi skorog propadanja akumulatora

Otkupljujemo automobile sa i bez akumulatora u Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo baš sve automobile bez obzira na vozno stanje i ispravnost uz keš isplatu.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Saznajte najčešće simptome lošeg akumulatora u automobilu. Otkrijte gde se akumulator nalazi u vašem automobilu, kako funkcioniše i kako da ga testirate.

Jedan deo automobila koji većina ljudi može prepoznati i razumeti je akumulator. Međutim, nije uvek lako odrediti simptome lošeg akumulatora u automobilu, niti da uvek razumete funkciju akumulatora u automobilu ili da znate kako da je testirate.

Simptomi lošeg akumulatora u automobilu

Najčešći simptomi lošeg akumulatora u automobilu su prigušeni ili trepćući farovi, problemi pri pokretanju automobila ili drugi električni problemi u vašem automobilu. Takođe možete primetiti miris pokvarenih jaja kada vozite automobil sa naprslim kućištem akumulatora.

Automobilski akumulator je odgovoran za napajanje svetala na automobilu. Ako se akumulator isprazni, možda ćete početi da primećujete da farovi nisu tako svetli kao što su nekada bili.

Osvetljenost u početku može biti teško primetiti. Međutim, postoje trenuci kada bi farovi mogli da trepere, što nije teško videti.

Problemi sa elektrikom u automobilu

Loš akumulator će takođe uzrokovati niz električnih problema. Ako se akumulator prazni, mogli biste primetiti probleme sa električnim sistemom ili upozorenja na instrument tabli.

Glavna odgovornost akumulatora je da obezbedi snagu potrebnu za pokretanje motora. Kada okrenete ključ, bilo koji problem bi mogao da ukaže na probleme sa akumulatorom.

Uz to, problemi pri pokretanju automobila takođe mogu značiti problem sa starterom, alternatorom ili sistemom za paljenje. Ako čujete samo klik kada okrenete ključ ili motoru treba duže da se pokrene, trebalo bi da pogledate akumulator.

Kada akumulator počne da se kvari, mogli biste da vidite koroziju na terminalima i konektorima. Korozija se pojavljuje kao bela supstanca kristalnog tipa ili se pojavljuje u obliku plavo-zelenog praha.

Kućište akumulatora u automobilu treba da ostane svoje normalne veličine tokom čitavog životnog veka. Ako postoji otok ili kućište počne da se naduvava, to je znak da nešto nije u redu.

Kada akumulator automobila radi kako treba, neće biti neobičnog mirisa. Kiselina iz akumulatora koja curi je ono što uzrokuje smrdljiv miris sumpora, poput pokvarenih jaja.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!