na vrh

Simptomi kvara na prekidaču klima uređaja

Najbolji Otkup automobila Konstantin Beograd. Otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve modele automobilepo fer ceni uz keš isplatu.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Ako vaš prekidač za uključivanje klima uređaja ne radi kako treba, to može dovesti do kvara celog sistema klimatizacije. Evo kako da znate da li je vaš prekidač klima uređaja loš

Povremeni prekid u radu klima uređaja

Ovaj simptom može se pojaviti na više načina. Možda ćete primetiti da se sistem klimatizacije pokreće i isključuje na kratko, ostavljajući vam vrućinu u autu većinu vremena.

Klima uređaj prestaje da radi

Šta je gore od toga da klima radi s prekidima? Sigurno to kada u potpunosti prestane da radi? Ako vaš klima uređaj ne radi, prekidač klima uređaja je možda neispravan.

Topli vazduh duva umesto hladnog

Kada uključite klima-uređaj, očekujete da ćete osetiti izduvavanje hladnog vazduha. Međutim, kada se klima uređaj pokvari, topli vazduh može biti sve što dobijete.

Međutim, ovaj problem takođe izaziva i nizak nivo rashladnog sredstva, koji treba redovno proveravati.

Čudni zvukovi sistema klimatizacije

Ako se kompresor klima uređaja isključi i uključi, primetićete neke čudne zvukove iz motora i ispod vaše kontrolne table. Zvučaće kao da se škljocanje javlja kada se kompresor normalno aktivira, osim što hlađenje neće raditi.

Poslušajte zvukove kliktanja ispod kontrolne table vašeg automobila i u motornom prostoru, koji vam govore da li prekidač isključuje i uključuje kompresor.

Otkup automobila Beogard - Otkup svi auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!