na vrh

Saveti za kupovinu polovnih autmobila

 1. Prvo odredite budžet

Svaki automobil je velika investicija, tako da prva stvar koju treba da uradite je da precizno odredite svoj budžet i da ga se pridržavate. Ako je potrebno, saznajte koji je najbolji način da finansirate svoj automobil, bilo da je u pitanju kredit ili gotovina.

 1. Pratite cene na tržištu polovnih automobila

Ako tražite polovni automobil, onda je pregled raznih sajtova na internetu odličan način da vidite čega ima i šta možete da priuštite. Dobićete dobru procenu da li izlazite iz budžeta, a uz toliki izbor, ne morate žuriti sa kupovinom automobila ako mislite da nije baš pravi za vas.

 1. Pažljivo proverite svu papirologiju

Nema smisla pridavati bilo kakvu vrednost gomili papira koji dolazi uz polovni automobil ako niste spremni da ih proverite. Ako kupujete od privatnog lica, a ne sa placa, počnite tako što ćete se uveriti da je prodavac stvarni vlasnik, a zatim proverite registraciju  i broj šasije  i motora u odnosu na one na vozilu.

 1. Pažljivo pregledajte automobil na dnevnom svetlu i po lepom vremenu

Kiša na farbi može sakriti mnoštvo nedostataka, kao i ulične lampe, pa pokušajte da pogledate automobile po lepom vremenu, a svakako ih pregledajte na dnevnom svetlu. Odvojite vreme da pogledate svaki panel i sve unutrašnje površine. Stariji automobili će sigurno imati neobične ogrebotine, tako da će biti važnije da se uverite da svi uređaji i dodatna oprema rade. Da li se svi električni prozori otvaraju istom brzinom i da li klima duva hladno. Bilo bi dobro da sa sobom povedete i nekog automehaničara.

 1. Zatražite probnu vožnju

Od vitalnog je značaja da se osigura da automobil ide normalno i da radi onako kako biste očekivali. Da li se auto lako pali? Da li se čuju neobični zvukovi iz motora ili kočnica? Da li volan vuče na jednu stranu? Da li iz auspuha izlazi neki dim na većem broju obrtaja u nižem prenosu?

 1. Da li je sve tu?

Proverite ispod poda prtljažnika da vidite da li su rezervni točak i/ili komplet za popravku na svom mestu, originalna dizalica i alati. Pitajte vlasnika da li ima rezervni ključ. Ako nešto od ovoga nedostaje, to bi moglo izazvati značajne izdatke.

 1. Finaliziranje posla

Kada se dogovorite oko cene i nameravate da kupite automobil, uverite se da su svi uslovi dogovoreni ugovorom, sa priznanicom koju obe strane mogu da potpišu i zadržite kopiju. Obavezno izvršite prenos vlasništva nad automobilom već prilikom kupovine.

 1. Plaćanje automobila

Ako kupujete preko renomiranog dilera, ovde ne bi trebalo biti zabrinutosti, ali vredi ponoviti očigledan savet o plaćanju automobila u privatnoj prodaji. Budite oprezni kada uzimate velike sume novca za plaćanje automobila. Ako je moguće, koristite transfer novca. Nikada ne nosite gotovinu na mesto sastanka koje nije kućna adresa prodavca.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu dugi niz godina. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.

Pozovite nas odmah jer smo među retkima koji rade otkup baš svih automobila u Beogradu i širom Srbije. Mi radimo:

 • Otkup automobila sa katalizatorom Beograd
 • Otkup automobila bez katalizatora Beograd
 • Otkup automobila sa DPF-om Beograd
 • Otkup automobila bez DPF-a Beograd
 • Otkup ispravnih i neispravnih benzinskih automobila Beograd
 • Otkup ispravnih i neispravnih dizel automobila Beograd
 • Otkup havarisanih automobila Beograd
 • Otkup automobila u Beogradu sa dodatnim paketima opreme
 • Otkup automobila u Beogradu bez dodatnih paketa opreme

OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!