na vrh

Saveti za kupovinu automobila

Uradite istraživanje

Važno je pravilno istražiti automobil o kom razmišljate. Imaćete mnoštvo opcija kada je u pitanju kupovina automobila, pa se naoružajte sa što više informacija pre nego što donesete veliku odluku. Kada pronađete automobil koji vas interesuje, utvrdite da nema većih potencijalnih problema sa njim.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Pronašli ste automobil koji vam se sviđa - šta da radite pre nego što se sretnete sa prodavcem

Želećete da znate da li je automobil bio u nesreći, da li nije prošao proveru izduvnih gasova ili da li je imao druge probleme u prošlosti. Uzmite identifikacioni broj vozila (VIN) od prodavca, koji možete koristiti da saznate više o automobilu. Takođe budite sigurni da znate svoj budžet, kao i fer cenu i punu cenu vlasništva automobila.

Kada sretnete prodavca

Uvek, uvek, uvek, uvek zahtevajte probnu vožnju. Postavljajte mnoga pitanja o automobilu, uključujući zašto ga vlasnik prodaje i da li imaju bilo kakvu servisnu evidenciju koja pokazuje redovno održavanje. Uradite vizuelni pregled spoljašnjosti i unutrašnjosti automobila da biste videli da li je u prihvatljivom stanju i proverite da li ima znakova nesreće ili oštećenja.

Tokom probne vožnje, slušajte da li iz automobila dolazi do bilo kakvih čudnih zvukova tokom ubrzanja ili kočenja. Obavezno izađite na autoput da biste bili sigurni da automobil pravilno radi pri velikim brzinama. Testirajte kočnice nekoliko puta tokom vožnje, snažno i normalno kočite da biste utvrdili njihovu reakciju. Proverite da li na kontrolnoj tabli postoje lampice upozorenja i da li rade sve različite kontrole (brisači, žmigavci, radio, itd.) i sistem klima uređaja.

Vozilo je prošlo vašu inspekciju - sada ga profesionalno pregledajte

Ako vam se auto sviđa i u dobrom je stanju, pregovarajte o ceni uz pregled profesionalnog mehaničara. U ovom trenutku možete angažovati profesionalnog mehaničara koji će dati njegovu/njenu dijagnozu stanja automobila. Inspekcija mehaničara će obuhvatiti tečnosti, kočnice, električne sisteme, sistem za hlađenje, vešanje, motor/izduv, HVAC, gume i karoseriju. Mehaničar će skenirati različite računare automobila u potrazi za šiframa problema i testirati vozilo. Ukoliko mehaničar otkrije bilo kakve probleme, on može proceniti troškove popravke i možete ih koristiti za dalje pregovore sa prodavcem. Na ovaj način možete imati potpuni mir u vezi sa automobilom koji kupujete.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!