na vrh

Redovna zamena filtera za gorivo i vazduh

Filteri za vazduh i gorivo u automobilu su neophodni za ispravan rad motora i njihova zamena se preporučuje prilikom redovnih servisa.

Filteri za vazduh vremenom gube svoj kapacitet i nisu u stanju da očiste vazduh od komadiće buba, prljavštine i zagađenja koje dolazi spolja. Kada se filter za vazduh napuni prljavštinom, ne može da filtrira vazduh u dovoljnoj meri i može doći do nepravilnog rada i oštećenja motora. Dakle, menjajte filter za vazduh redovno prema specifikaciji održavanja, jer je to jeftin i brz proces, a može produžiti rok upotrebe motora.

Filteri za gorivo takođe ne traju večno. Njihova funkcija je da filtriraju gorivo i zadrže čestice prljavštine i rđe na sebi. Gorivo sa benzinskih pumpi može biti potpuno čisto, ali postoji mnogo načina da se uprlja rezervoar za gorivo. Kada otvorite poklopac rezervoara za gorivo pre nego što sipate gorivo, prašina može ući u rezervoar. Takođe, boja iz rezervoara za gorivo se može kruniti i stvarati ostatke koji kasnije mogu doći u filter i začepiti ga. Ako vam se motor gasi, slabo vuče ili kašljuca, verovatno je vreme da promenite filter za gorivo.

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!