na vrh

Rani znaci otkaza sistema prenosa

Bez obzira da li vaše vozilo ima ručni ili automatski menjač, tokom vremena doživljava znatnu količinu habanja. Sistem prenosa će preneti snagu sa motora automobila na njegove točkove, tako da kao što možete zamisliti, postoji veliki stres na njegovim komponentama. Vaše vozilo se kreće napred ili nazad zbog ovog sistema. Zamislite samo količinu stresa koji se godinama skuplja u komponentama prenosnog sistema!

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Kvarovi prenosa su prilično česti zbog ovog razloga. Dobra vest je da postoji mnogo ranih znakova i simptoma kvarova u sistemu prenosa. Važno je primetiti ove znakove i obratiti pažnju na njih što je ranije moguće kako biste sprečili skupe popravke na duge staze

Manuelni sistemi prenosa mogu imati manje problema u poređenju sa sistemima sa automatskim menjačem. Međutim, postoje neki ključni indikatori u vozilu sa ručnim menjačem koji vam pokazuju da nešto treba da se uradi. Ako imate problema da ubacite vozilo u brzinu čak i kada je kvačilo pritisnuto, to je pokazatelj problema sa menjačem. Može postojati nekoliko uzroka za ovaj problem, kao što je nizak nivo tečnosti u menjaču, pogrešna tečnost ili potrebno podešavanje ili zamena seta kvačila.

U slučaju da čujete neobične zvukove kada je automobil u neutralnom položaju, to može biti problem sa sistemom prenosa. Za to može biti nekoliko uzroka, kao što su nizak nivo ili stara tečnost za prenos, istrošeni zupci zupčanika, mehaničko habanje, istrošeni ležajevi i istrošeni zupčanik za hod unazad. Proklizavanje zupčanika je još jedan problem koji se javlja zbog problema sa menjačem. Možda će vam biti teško da kontrolišete automobil kada brzina proklizava. Ovo je prilično opasna situacija na koju se morate odmah obratiti.

Ako vaše vozilo doživi bilo koji od kvarova na transmisiji koji ne želite da popravljate, Otkup automobila u Beogradu, agencija KONSTANTIN, može otkupiti vaš polovan automobil u Beogradu i okolini i od vas. Nudimo fer cenu i keš isplatu otkupa automobila na ruke.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!