na vrh

Proverite amortizere i opruge

Danas govorimo o amortizerima i oprugama. Tako ih je lako zaboraviti jer traju dugo i troše se sporo. Ali vaši amortizeri su zaista odgovorni za održavanje vaših guma na putu – tako da su veoma važni.

Bez amortizera, točkovi bi poskakivali preko neravnina i podizali se u krivinama. Amortizeri guraju gumu prema putu kako bi maksimizirali prijanjanje. Dobri amortizeri obezbeđuju dobar kvalitet vožnje i sigurno upravljanje automobilom.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Postoji razlika između amortizera i opruga. Opruge podržavaju težinu vozila, držeći ga okačenim sa osovina. Amortizeri ublažavaju odskok kada točkovi udaraju u neravnine. Podupirač kombinuje amortizer i oprugu u jednu kompaktnu jedinicu.

Kada su vam amortizeri istrošeni, možda ćete primetiti lošije upravljanje dok se vozite. Vaše vozilo izgleda kao da se migolji oko uglova i da lebdi preko neravnina.

Možda ćete primetiti da se zadnji deo spušta kada ubrzavate ili prednji kraj zaroni kada kočite. Vaš auto može čak i da počne da se previše naginje u jednu stranu. Neravnomerno habanje guma takođe može biti znak istrošenih amortizera. Naravno, ako vam amortizeri cure ili ih dugo koristite, potrebno ih je zameniti.

Amortizeri koji dolaze iz fabrike dizajnirani su za način na koji se očekuje da većina potrošača vozi to određeno vozilo. Ako osetite probleme pri vožnji, najbolje je da zamenite sva četiri amortizera istovremeno. Na taj način ćete imati ravnomerno, predvidljivo upravljanje u sva četiri ugla. Sve drugo može biti opasno.

Znamo da zamena amortizera kod veoma starih vozila može da košta i više od njihove vrednosti, pa ako vam se ne isplati da ulažete u zamenu amortizera, opruga i slično, Otkup automobila u Beogradu, agencija KONSTANTIN, može otkupiti vaš stari polovan automobil u Beogradu i okolini po najboljoj otkupnoj ceni. Nudimo super ponudu i keš isplatu otkupa automobila na ruke.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!