na vrh

Promena u računanju poreza na automobile

Za kupoprodaju polovnih automobila u slučaju kada su prodavac i kupac fizička lica ukinuta je obaveza podnošenja posebne poreske prijave, pa će se porez plaćati samooporezivanjem. Zakonom o porezima na imovinu, obračun poreza na prenos apsolutnih prava pri kupoprodaji polovnih automobila fizičkih lica, ubrzava proceduru preregistracije automobila na novog vlasnika.

Vrednost polovnog vozila, za obračun poreza od 2,5 odsto, prestaje da se računa po AMSS katalogu, već po formuli u koju se uvodi zapremina, snaga i starost vozila. Ova vrsta oporezivanja počinje od 31. marta 2022, a Poreska uprava je izdala i uputsvo za izračunavanje poreza.

Otkup automobila Konstantin Beograd pozdravlja svaki napredak i uprošćavanje otkupa polovnih automobila što će svakako doprineti brzini našeg rada. Radimo otkup svih polovnih automobila bez obzira na ispravnost, starost, marku i model. Otkupljujemo baš sve polovne automobile direktno od vlasnika po najboljoj ceni za prodavca uz brzu keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!