na vrh

Prodaja polovnih automobila 2020-2021

Prošle godine je prodaja polovnih automobila kod nas porasla za 10%, što je znatan rast u odnosu na 2019. godinu.

Cene polovnih automobila su u proseku porasle 16 odsto u odnosu na prošlu, a 23% u odnosu na godinu pre Kovid pandemije.

Razlozi poskupljenja su smanjena ponuda novih auta zbog nedostatka čipova za njihovu proizvodnju. Poraste cena novih automobila odrazio se i na cenu polovnjaka.

Smanjenja potražnje novih automobila nema, ali je proizvodnja u problemu. Ljudi manje prodaju polovna vozila jer ih ne mogu zameniti novim, pa i cena polovnih auta raste u skladu sa smanjenjm ponude.

Otkup automobila Konstantin Beograd svoje poslovanje prilagođava novonastalim okolnostima u Srbiji. Pratimo ponudu i potražnju i uvek nudimo najbolje cene za otkup polovnih automobila u Beogradu. Radimo otkup polovnih automobila bez obzira na ispravnost i vozno stanje, starost, marku i model. Radimo otkup baš svih polovnih automobila po najboljoj ceni uz brzu keš isplatu na teritoriji cele Srbije.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!