na vrh

Problemi u proizvodnji za AUDI

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup svih AUDI automobila u Beogradu i Srbiji, pa i onih najmanjih automobila koje ovaj proizvođač nudi.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Proizvodne linije AUDI-a stale su na neodređeni period, a pogođeno je nekoliko važnih modela AUDI automobila. Pauzirana je proizvodnja sledećih modela automobila: A4, A5, A6, A7, TT, Q7, Q8, kao i Q4 e-tron. AUDI je upozorio distributere da će isporuke pomenutih modela biti daleko duže nego što to je planirano.

Preptostavlja se da će se proizvodnja modela A4, A5, A6 i A7 uskoro nastaviti, dok će se rad na ostalim modelima vratiti u normalu veoma brzo. Nekolicina modela je manje-više pogođena sukobom u Ukrajini i prekidom lanca snabdevanja delovima.

AUDI A1, A3, Q2 e-tron, Q5 i A8 se proizvode bez problema jer kablovi za te modele ne dolaze iz Ukrajine, već iz drugih evropskih zemalja, pa lanac snabdevanja i proizvodnje u nije ugrožen.

Audi je još pre toga obustavio proces naručivanja hibridnih automobila zbog nedostatka osnovnih komponenti za njihovu proizvodnju.

Ako želite da prodate svoj AUDI automobil po najvišoj ceni, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!