na vrh

Problem za neke Škoda modele

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup svih ŠKODA automobila u Beogradu i Srbiji, bez obzira na vrstu motora i opšte stanje.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Podizanje ekoloških normi u Evropi, nateralo je mnoge proizvođače automobila da značajno modifikuju pogonske trake svojih modela automobila, od kojih su neki, zbog neisplativosti, odlučili da iz svoje ponude izbace određene modele.

U Škodi, usled sve strožijih ekoloških normi, Škoda Kodiaq RS, koju pokreće 2,0 biturbo TDI motor od 240 konjskih snaga, završava svoje postojanje u sklopu Škoda modela automobila.

Sa ovim motorom neće moći da ispuni stroge ekološke norme u Evropi, pa je Škoda odlučila da obustavi proizvodnju i ispita da li je isplativije unaprediti pomenuti agregat ili ugraditi turbo benzinac. Škoda Kodiaq RS će se možda ponovo pojaviti na tržištu naredne godine u restilizovanom izdanju, uz vizuelna unapređenja, moderniji enterijer i opremu, sa sada još nepoznatom vrstom motora.

Ako želite da prodate svoj ŠKODA automobil po najvišoj ceni, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!