na vrh

Previše česta ili previše retka zamena ulja

Neki vlasnici automobila menjaju ulje na svakih 5000 pređenih kilometara, neki ga menjaju tek nakon 20 000 km. Nema ništa loše u tome da ulje menjate često, ali to nije neophodno. Samo ćete potrošiti novac na ulje i usluge zamene. Zamena ulja je predviđena proizvođačkom specifikacijom koja pokriva, kako broj pređenih kilometara do zamene, tako i vrstu ulja koju je neophodno koristiti kako ne bi bilo problema sa motorom ili nivoom ulja. Zašto je važno menjati ulje na vreme? Motorno ulje služi za podmazivanje pokretnih i nepokretnih delova motora i na taj način smanjuje trenje, temperaturu i produžava rok trajanja motora. Svi pokretni delovi u motoru moraju biti podmazani da bi ispravno radili. Morate da proverite uputstvo za upotrebu i vidite koja vrsta ulja je potrebna vašem automobilu. Takođe, ulje hladi komponente motora, bez čega bi došlo do pregrevanja i deformacije ili preteranog habanja. Ulje takođe uklanja čestice nastale usled habanja motora i prljavštinu odnoseći ih na dno kartera.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!