na vrh

Prevare pri kupovini automobila

Kada kupujete polovno motorno vozilo od trgovca, sklapate pravno obavezujući ugovor, koji je obuhvaćen Zakonom o pravima potrošača. Zakon vam daje prava i imate pravo da očekujete da je vozilo zadovoljavajućeg kvaliteta, da odgovara svrsi i opisu. Ako vaša prava nisu ispunjena, zakon vam daje pravne lekove. Starije vozilo sa velikom kilometražom možda neće biti tako dobro kao novije vozilo sa malom kilometražom, ali bi i dalje trebalo da bude prikladno za upotrebu na putu i u stanju koje u velikoj meri odražava njegovu starost i cenu. Pošteno habanje se ne smatra greškom.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Trgovci ne smeju da vas obmanjuju, možda korišćenjem fraza kao što su „kupljeno po viđenju“ ili „bez povraćaja novca“, ili neotkrivanjem da je vozilo prethodno oštećeno u nesreći. Agresivne komercijalne prakse, kao što je trgovac koji pritiska kupca da kupi vozilo koje on ne želi, takođe su zabranjene.

Ako kupujete vozilo od trgovca na daljinu, kao što je na njihovoj veb stranici, imate dodatna prava u skladu sa propisima o potrošačkim ugovorima (informacije, otkazivanje i dodatne naknade) iz 2013. Imate pravo da otkažete većinu ugovora na 'na daljinu' i imaju rok od 14 dana za to.

Nažalost, kao kupac nemate ista zakonska prava ako kupujete vozilo od privatnog prodavca kao kada kupujete od trgovca, pa ako ste odlučili da kupite auto od fizičkog lica, najbolje da pre zaključenja kupovine vaš mehaničar detaljno pregleda vozilo.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!