na vrh

Prevara opasna po život - falš rezervni delovi

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup svih polovnih automobila u Beogradu i Srbiji. Kupujemo ispravne, havarisane, starije i mlađe polovne automobile.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Velike razlike u ceni rezervnih delova u odnosu na originalne jednostavno nisu normalne. U prodaji je sve više lažnih delova na tržištu, prema proceni nemačkih proizvođača vozila. Njima to pravi štetu, a za učesnike u saobraćaju može biti veoma opasno.

Proizvođači automobila prate situaciju i ako otkriju prevaru, falsifikovani delovi se često prijavljuju i povlače iz prodaje. VW je objavio da je samo za njihova vozila prošle godine zaplenjena vrednost od četrnaest miliona eura u falš delovima. To čini skoro dva puta veću vrednost nego pre godinu dana.

U sklopu 650 racija od strane nemačkih vlasti otkriveno je više odod 1,86 miliona falš djelova za Mercedes. To je 6% više nego prethodne godine.

Neki delovi su toliko nekvalitetni da mogu ugroziti sigurnost saobraćaja, ali ima i delova koji su dovoljno dobri, što ipak nanosi štetu proizvođačima originala.

Falš rezervni delovi se relativno brzo otkriju na tehničkom pregledu, posebno oni koji se vide na prvi pogled.

Prodajte svoj polovni automobil po najvišoj otkupnoj ceni uz keš isplatu, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.

 


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!