na vrh

Prelazak na električne automobile

I građani Srbije, u velikoj većini, bi želeli da sa dizel i benzinskih automobila pređu na ekološki prihvatljivije električne automobile. Skorašnje ankete govore u prilog tome da bi se preko 80% građana Srbije opredelilo za kupovinu električnog automobila. Najveći problem u prelasku, kako u inostranstvu, tako i kod nas, su cene novih električnih automobila. One su daleko veće od mogućnosti prosečnog kupca, dok su inovacije u tehnološkom smislu još uvek nepoznanica.

Cene govore da su hibridna i električna vozila čak do tri puta skuplja od dizel i benzinskih automobila.

Pored cene električnih automobila, velika prepreka razmišljanju o prelasku je i nedovoljna infrastruktura punjača i stanica za punjenje baterija koja tek sada počinje da se razvija. Za sada u Srbiji ima svega oko 50 punjača za električne automobile, punjenje baterija je trenutno besplatno, ali se očekuje da to ubrzo više neće biti slučaj.

Ukoliko ste se i pored ovih prepreka odlučili da sebi obezbedite električni automobil, a istovremeno se oslobodite svog dosadašnjeg polovnog vozila, Otkup polovnih automobila Konstantin je pravo rešenje za brzu prodaju i keš isplatu na ruke.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez prekida. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!