na vrh

Pregled automobila pre putovanja

Vlasnici ne pregledaju dovoljno često svoje automobile i to je činjenica. Kao i pred duže putovanje, važno je da povremeno čak i vizuelno pregledate svoj automobil, posebno ako ga vozite svaki dan. Ne možete samo uzeti zdravo za gotovo da su gume u redu, da je ulje ispravno i da ga ima dovoljno, da imate dovoljno rashladne tečnosti, da imate dovoljno tečnosti za brisače i da ništa neće iscureti ili se olabaviti. Ono što oduzima vrlo malo vremena i što treba da uradite je da kada ste na parkingu umesto da idete pravo do svog automobila, prošetajte oko njega i pogledajte sa svake strane. Proverite sve četiri gume, upalite svetla, upalite žmigavce, proverite da li sva signalizacija radi, uverite se da vam farovi rade kak otreba, proverite da li rade zadnja svetla i rikverc svetlo. Ova provera je brza i sprečiće da dobijete kaznu za naizgled sitnice, ali bi takođe mogla da vam spasi život. Ako vam neka sijalica ne radi ili treba doliti neku od tečnosti, to možete rešiti na licu mesta.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!