na vrh

Povećanje prodaje automobila

Inflacija i poremećaji u lancu snabdevanja nastavljaju da dovode do toga da prodaja automobila padne ispod nivoa pre pandemije. Osim toga, pandemija koronavirusa dovela je do nestašice poluprovodnika, prekida proizvodnih lanaca u automobilskom sektoru, krize u transportu robe koja stiže iz drugih zemalja i poskupljenja sirovina.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Ova kombinacija problema dovodi do značajnog pada prodaje novijih modela, koji će i ove godine biti ispod projekcija prodavaca. Pored toga, automobilske kompanije pate od niskog obima proizvodnje određenih modela vozila i suočavaju se sa promenljivom inflacijom u sektoru autoindustrije.

Uprkos tome, automobili su za neke i dalje neophodna roba. Kao rezultat toga, mnogi potrošači su uspeli da priušte automobil usred trenutnog ekonomskog stanja. Dakle, iako je njihova kupovna moć bila pogođena u poslednje dve godine, oni su to ipak učinili. Ali kako su to postigli?

Na primer, neki ljudi se odlučuju za "skoro novo" vozilo umesto da kupuju novi automobil. Govorimo o probnim automobilima sa samo nekoliko hiljada kilometara ili o modelima iz prethodnih godina.

Drugi način da uštedite novac je da dobijete unapred odobreni kredit za automobil. Ovo vam omogućava da kupujete za najbolju kamatnu stopu umesto da idete sa kreditom preko dilera, što može uključivati više kamatne stope.

Takođe možete maksimalno povećati budžet ako imate automobil za prodaju. Da biste to postigli, morate da budete sigurni da dobijate najviše novca za to kako biste nadoknadili troškove kupovine drugog automobila. Ako je vaš stari automobil vredeo dosta pre inflacije, vredeće još više sada, pošto su i cene polovnih automobila povećane.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!