na vrh

Porsche će prodavati zvuk svog motora

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup svih modela i varijanti PORSCHE automobila u Beogradu i Srbiji, ispravnih, neispravnih i havarisanih.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Neke države su odlučile da električni automobili mora da ima zvuk motora koji pešaci i drugi učesnici u saobraćaju mogu da čuju. Budući da električni automobili nemaju zvuk, neki proivođači će sigurno probati da zarade na tome.

Novi model Porsche Taycan nudi mp3 zvukove motora kao opciju, a ako želite da ih koristite moraćete da potrošite oko 500 evra za ovu uslugu.

Sve više ljudi koji kupuju električne autombile koji skoro da se uopšte ne čuju, traže način da svojoj vožnji dodaju prepoznatlji zvuk pravog automobilskog motora.

Taycan zvučna opcija se može naći na Poršeovom sajtu u delu za modifikovanje i prilagođavanje automobila pod sekcijom "performanse".

Mp3 opcija zvuka motora sigurno ne može da doprinese performansama automobila, ali ako vozači žele da je imaju, ona je tu za “samo” 500 evra  što i nije previše za automobil koji košta više od 100.000 evra.

Ako želite da prodate svoj PORSCHE automobil po najvišoj ceni, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!