na vrh

Popravka ili zamena auspuha na automobilu?

So i vlaga na putevima i fluktuirajuće temperature povezane sa promenama godišnjih doba mogu imati ogroman uticaj na delu izduvnog sistema bilo kog vozila. Pored povećanja rizika od curenja opasnih isparenja ugljen-monoksida u kabinu vašeg vozila zbog neefikasnog odzračivanja ili zarđalog izduvnog sistema takođe može značajno smanjiti performanse vašeg vozila. Štaviše, ako se redovno vozite po gradu, vlaga se može akumulirati u izduvnom sistemu vašeg vozila, što može dovesti do daljeg oštećenja. Neki od uobičajenih znakova oštećenja izduvnog sistema uključuju čudne mirise ili zveckanje koji dolaze sa donje strane automobila.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Da biste saznali da li je potrebno da zamenite ili popravite auspuh i time izbegnete probleme, pogledajte neke od mogućih situacija i simptoma.

Glasna buka: Izrazita promena zvuka koji proizvode izduvni gasovi vašeg vozila ili pojava prekomerne buke iz prlčikom vožnje, glavni su pokazatelji oštećenog auspuha. Buka može biti uzrokovana zarđalim auspuhom, pucanjem spojeva na loncu auspuha ili napuklim cevima. Ovu buku treba odmah proveriti jer možete da izgubite performanse ili se čak suočite sa kaznama, kao i nemogućnošću registracije vozila.

Otkačen auspuh: Zvuk lupanja ili udaranja koji dolazi sa donje strane vašeg vozila može ukazivati na oštećeni auspuh ili njegovu lošu vezu sa šasijom. Polomljena izduvna cev ili labavi nosači auspuha mogu izazvati padanje auspuha na kolovoz. Ovo je ogroman problem koji treba rešiti što je pre moguće kako bi se izbegla dalja šteta i eliminisali svi povezani rizici po bezbednost vas i drugih učesnika u saobraćaju.

Nepravilan rad motora u praznom hodu: Glavni znak grubog praznog hoda je izrazit osećaj poskakivanja i drhtanja vozila kada je u režimu mirovanja. Ostali pokazatelji grubog rada u praznom hodu uključuju promenu broja obrtaja i druge čudne zvukove. Iako postoji mnogo uzroka grubog rada u praznom hodu, oštećen ili začepljen auspuh je jedan od najčešćih. Katalizator koji se raspada ili bilo koje oštećenje od udarca koje uzrokuje sužavanje zidova auspuha su neki od glavnih uzroka začepljenja auspuha. Pored grubog rada u praznom hodu, začepljen prigušivač može dovesti do gubitka snage motora i poteškoća u pokretanju motora.

Zaključak

Naravno, auspuh, odnosno izduvni sistem nije toliko osetljiv kada je automobil nov ili relativno “mlad”. Međutim, kako vreme i kilometri prolaze, svaki deo automobila troši svoje resurse. Složićete se da je donji deo svakog automobila najizloženiji habanju jer dolazi u dodir sa vodom, solju, drugim hemikalijama, teže se i sporije suši i zato brže može da propadne.

Iako niko ne prodaje ili odbacuje polovan automobil jer mu je auspuh izbušen ili mu je pokidana veza sa karoserijom, istrošen auspuh uglavnom znači da je i automobil dosta istrošen. Ako želite da zamenite svoj stari automobil i prodate ga što pre, Otkup automobila u Beogradu, agencija KONSTANTIN, može otkupiti vaš polovan automobil u Beogradu i okolini po najboljoj otkupnoj ceni. Nudimo sigurno najbolju ponudu i keš isplatu automobila na ruke.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!