na vrh

Pet stvari koje treba znati kada prodajete automobil

Kada dođe vreme da kupite drugi automobil, možda ćete pomisliti da prodate ili menjate svoj stari. Postoji šansa da i sami izvučete još nešto novca prodajom svog automobila, ali ako ispratite ove savete možete dobiti najbolju cenu za svoj auto! Kada prodajete svoj polovni automobil, imate dva izbora: da ga prodate agenciji za otkup automobila ili da prodate svoj polovni automobil privatno.

OTKUP SVIH POLOVNIH AUTOMOBILA

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Imajte na umu da će automobil morati da bude registrovan kada ga prodajete jer će kupci verovatno želeti da ga isporobaju na probnoj vožnji. Osim toga, postoji nekoliko bitnih stvari koje treba znati kada prodajete automobil privatno.

Šta učiniti kada privatno prodajete automobil?

Kada privatno prodajete automobil, na vama je da zaštitite sebe, svoje vozilo i svoju šansu da auto dobro prodate. Kupovina ili prodaja polovnih automobila je više od jednostavne prodajne transakcije i često zahteva posebnu papirologiju. Siguran način da sami prodate automobil je da se uverite da razumete zakonske zahteve za kupovinu i prodaju polovnih automobila.

Evo nekoliko saveta za privatnu prodaju automobila čijim praćenjem biste mogli da budete za volanom svog sledećeg vozila pre nego što ste mislili

Prikupite svu papirologiju auta koji prodajete

Što više dokumentacije i drugih informacija o vozilu možete pokazati kada prodajete svoj automobil privatno, to bolje. Bez obzira na zakone, skoro uvek će vam trebati dokaz o vlasništvu, prodajni list ili oboje. Bez obzira da li je potreban račun za prodaju, uvek je odlična ideja da ga koristite da biste se zaštitili. Kupoprodajni list je pravno obavezujući i pruža kupcu dokaz o vlasništvu.

Evidencija o servisiranju i održavanju nije potrebna za prodaju automobila, ali ona dodaje vrednost vozilu. Sakupite svoje servisne evidencije i proverite kod svog mehaničara dodatne dokumente. Ako je vaš automobil pod garancijom, uključite tu činjenicu u svoj oglas da biste privukli više kupaca.

Od svih stvari koje treba znati kada prodajete automobil privatno, posedovanje odgovarajuće papirologije može biti najvažnije. Preskakanje bilo koje papirologije nije siguran način da prodate svoj automobil i može vas izložiti riziku.

Izaberite svoju platformu za prodaju polovnih automobila

Odvojite malo vremena da analizirate trenutno tržište pre nego što navedete svoje vozilo. Za šta se i gde prodaju slična vozila? Da li vaš polovni automobil ima priznanja ili nagrade za pouzdanost, ekonomičnost goriva itd.? Edukacija o platformama polovnih automobila i vašem vozilu zahteva malo truda, ali to znanje često znači više novca u vašem džepu. Gde ćete postaviti svoj automobil na prodaju i za koliko vremena će imati najveći uticaj, takođe može da napravi razliku.

Pripremite svoj polovni automobil za prodaju

Privatna prodaja automobila znači da morate da isprljate ruke i očistite automobil ako želite da dobijete najbolju cenu. Iako će vas koštati da vaš automobil bude profesionalno detaljno očišćen, povraćaj vaše investicije će biti vredan toga. Priprema vašeg automobila za prodaju treba da uključuje dubinsko čišćenje iznutra i spolja, uključujući voskiranje i čišćenje guma i felni. Dajte svom automobilu sjaj i on će privući više kupaca na ulici ili onlajn.

Snimite kvalitetne fotografije

Kada tražimo naš sledeći automobil, taj prvi utisak je ključan za većinu nas. Kada objavite jasne i kvalitetne fotografije svog automobila na oglasu, one upadaju u oči potencijalnih kupaca pre nego što pročitaju opis! Kada je vaš automobil pripremljen i spreman za prodaju, slikajte iz različitih uglova po sunčanom danu. Uključite slike unutrašnjosti i detalje koji dodaju vrednost kao što su krovni otvor, hromirana rešetka ili infotainment sistem. Takođe, postavite i slike oštećenja i nedostataka i navedite ih u svom opisu.

Prodajte automobil bezbedno

Od svih stvari koje treba znati kada prodajete automobil privatno, učenje kako da zaštitite sebe i svoje vozilo dok ga prodajete može biti najvažnije. Mnogi potencijalni kupci će želeti da testiraju vaš automobil pre nego što ga detaljnije provere. Pripremite se za neizbežne probne vožnje, a zatim sledite nekoliko bezbednosnih saveta pre nego što pustite potencijalne kupce za volan. Slikajte svog zainteresovanog kupca i njegovu ličnu kartu, uvek se sastajajte na javnom mestu i povedite nekoga sa sobom radi dodatne bezbednosti.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!