na vrh

Otkup neispravnih i havarisanih automobila u službi ekologije

Vaš prvi automobil je veoma poseban zbog uspomena koje stvarate u njemu. To može biti ili prvi put da ste okusili slobodu ili prvi put da ste izveli svoju porodicu na putovanje. Međutim, svaki automobil ima rok trajanja i to može biti emocionalno vreme za mnoge vlasnike. Stari neispravni i havarisani automobili bi trebalo da budu uklonjeni iz životne sredine i za njih se treba pobrinuti na pravi način.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Pozovite Otkup automobila Konstantin Beograd za otkup automobila Beogradu i Srbiji. Otkupljujemo sve automobile u bilo kom stanju uz keš isplatu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Otkup starog neispravnog ili havarisanog automobila može pomoći životnoj sredini, a mi možemo pomoći vama da ga uklonite iz dvorišta ili ulice uz fer otkupnu cenu.

Zašto otkup neispravnih i havarisanih automobila?

Vaš stari auto koji se ne može popraviti i koristiti, a stoji u garaži ili na prilazu nije ništa drugo do otpad. Možda se od njega mogu iskoristiti neki delovi, ali vama verovatno to ne znači ništa jer nemate gde da ih ugradite i ne bavite se prodajom polovnih delova.

Pored toga što za odnošenje takvog automobila možete dobiti novac, ovaj korak je dobar i u pogledu ekologije. Ponovno korišćenje nekih delova ili odnošenje neiskorišćenih delova na reciklažu može unaprediti životnu sredinu i sprečiti zagađenje.

Curenje otrovnih tečnosti u vaše dvorište

Možda ste pogrešnog mišljenja da su otpad od automobila samo metal, plastika i guma. Ali postoje i druge materije prisutne u starim automobilima koji mogu naštetiti životnoj sredini, a i vama i vašoj porodici ako se nalazite u blizini. U automobilima je prisutno više od nekoliko litara hemijskih tečnosti. Toksičnim hemikalijama u automobilu treba rukovati sa najvećom pažnjom. Dakle, pristajanjem na otkup ovakvih automobila možete sačuvati i svoje zdravlje.

Svaki deo automobila se može reciklirati

Svaki deo automobila može se reciklirati u nešto korisno. Ako je vaš automobil beskoristan i prodate ga nama, onda ste učinili i dosta koristi životnoj sredini.

Otkup automobila Beograd - Otkup svih auta uz keš isplatu na ruke. Najbolje cene otkupa auta u Beogradu


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!