na vrh

Otkup malih BMW automobila

Otkup automobila Konstantin Beograd vrši otkup svih BMW automobila u Beogradu i Srbiji, pa i onih najmanjih automobila koje ovaj proizvođač nudi.

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA BEOGRAD

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

Mnogi proizvođači iz automobilske industrije planiraju elektrifikaciju svojih modela automobila u narednim godinama. Neki žele da krenu sa što većim brojem električnih automobila što pre, a drugi i dalje žele da zadrže proizvodnju električnih automobila i hibrida. Ova promena koja se kreće ka elektrifikaciji izazvaće nestanak određenih modela automobila.

Prema nekim mišljenjima,  prepreka brzoj zameni klasičnih i hibridnih automobila električnim je još uvek slaba prodaja. Mali modeli BMW-a se, po prodaji, nisu baš dobro pokazali u SAD, iako su dosta popularni u Kini gde je prodaja sasvim solidna. Ako BMW zaustavi proizvodnju malih automobila, jako i brojno tržište će preći u ruke konkurentskih firmi.

Mogući problem za proizvodnju i prodaju malih BMW automobila su sve strožije norme emisije štetnih gasova koje podrazumevaju veće katalizatore što je još jedna prepreka sa kojom bi mogli da se susretnu inženjeri i dizajneri BMW-a.

Ako želite da prodate svoj BMW automobil po najvišoj ceni, kontaktirajte Otkup automobila Beograd – Konstantin.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!