na vrh

Omiljeni automobili žena

Žene uglavnom biraju manje automobile zbog praktičnosti i lakšeg manevrisanja i parkiranja.

O ukusima se ne vredi raspravljati, ali kada pogledamo izbor automobila svojstven ženama i muškarcima, rasprave skoro i da nema. Ukusi po pitanju izbora automobila se drastično razlikuju. Prema istraživanju žene se najviše odlučuju za ova 3 modela automobila.

Buba

Kada govorimo o Bubi, žene kažu da su ovom automobilu glavne prednosti to što je mali, pregledan, dovoljno brz i malo troši. Pored ovih prednosti, tu je i dizajn, koji je ženama veoma interesantan.

Mini

Mežu ženskom populacijom, Mini je takođe veoma popularan. Lagano se može parkirati zbog veličine i preglednosti, a i troši malo goriva. Udobanje, pravi se u zanimljivom dizajnu i veoma različitim bojama od standardnih. Njime se lako upravlja, pa je vožnja jednostavna i laka.

Fiat 500

Lepo uklopljene boje, pristupačna cena i lakoća upravljanja i parkiranja su najvažnije prednosti ovog automobila. Rezervni delovi su dostupni, a servisa ima dovoljno. Mala potrošnja je takođe svojstvena ovom automobilu.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu i okolini bez obzira na model. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.

Pozovite nas odmah jer smo među retkima koji rade otkup baš svih automobila u Beogradu i širom Srbije. Mi radimo:

  • Otkup automobila sa katalizatorom Beograd
  • Otkup automobila bez katalizatora Beograd
  • Otkup automobila sa DPF-om Beograd
  • Otkup automobila bez DPF-a Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih benzinskih automobila Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih dizel automobila Beograd
  • Otkup havarisanih automobila Beograd
  • Otkup automobila u Beogradu sa dodatnim paketima opreme
  • Otkup automobila u Beogradu bez dodatnih paketa opreme

OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!