na vrh

Održavanje novijih automobila

Nova vozila nisu kao stara. Sa starijim vozilima možete da radite skoro šta god želite, i na kraju, ako auto ne upali, nije važno. Možete ga odvesti mehaničaru i on će to popraviti. Delovi su jeftini, kao i radna snaga. Ali na vašem novom automobilu punom visoke tehnologije ne bi trebalo da se igrate mehaničara. Trebalo bi da odvezete svoj novi automobil na redovne provere u skopu održavanja. Ovo se pogotovo odnosi na slučaj kada imate električno vozilo. Jedino što sami možete uraditi je da dodate još tečnosti za brisače, proverite pritisak u gumama i možda, ali možda još ponešto sitno (ako znate šta radite).

Otkup Automobila Konstantin nudi najbolji otkup starih i novijih automobila u Beogradu i okolini. Mi kupujemo baš sve automobile u Beogradu po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.


OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!