na vrh

Održavanje i pređena kilometraža

Kada procenjujete polovni automobil koji želite da kupite, relevantno pitanje bi bilo da li su servisi rađeni u odgovarajuće vreme i da li prodavac ima dokaz o tome. Delovi koji se ne zamenjuju kada je potrebno, uzrokuju druge mehaničke probleme ako se vremenom zanemare. Dakle, važno je da imate dokaz da je prodavac dobro održavao vozilo. Na primer, ako prodaje automobil koji ima kilometražu od 80 000 km, ali nikada nisu zamenili kočnice, kvačilo ili gume, to je već sumnjivo. To znači da iako kilometraža može biti relativno mala za starost automobila, o automobilu se nije vodilo računa, što bi moglo značiti nevolje za vas i gomilu troškova u nastavku.

Koja je dobra kilometraža za polovni automobil?

U idealnom slučaju, želite da kupite polovni automobil sa najnižom mogućom kilometražom. Između 10 000 – 15 000 km je prihvatljivo za automobil star godinu dana. Možete da uradite matematiku i da krenete odatle. Dakle, automobil star 10 godina ne bi trebalo da ima više od 100 000 – 150 000 km na satu. Ako ima više, možda je više korišćen od proseka, ali ako ima dosta manje, može baciti sumnju na vraćanje kilometraže, ako lično ne poznajete vlasnika i ne znate njegove navike i koliko je koristio automobil.

Otkup Automobila Konstantin vrši otkup polovnih automobila u Beogradu bez obzira na stanje. Mi kupujemo baš sve automobile po najvišim cenama otkupa!

+381-64-00-4-8888

 

Otkup automobila Beograd – agencija KONSTANTIN nudi najbolje cene otkupa automobila u Beogradu i okolini. Uz otkup automobila po najvišim cenama u Beogradu, vršimo i otkup automobila u svim gradovima u Srbiji.

Paralelno sa otkupom polovnih automobila, vršimo i:

Zakažite besplatnu procenu otkupne vrednosti bilo kog vozila ili mašine koju prodajete. Garantujemo najvišu cenu za otkup vozila u Beogradu i okolini, pa i u celoj Srbiji.

Pozovite nas odmah jer smo među retkima koji rade otkup baš svih automobila u Beogradu i širom Srbije. Mi radimo:

  • Otkup automobila sa katalizatorom Beograd
  • Otkup automobila bez katalizatora Beograd
  • Otkup automobila sa DPF-om Beograd
  • Otkup automobila bez DPF-a Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih benzinskih automobila Beograd
  • Otkup ispravnih i neispravnih dizel automobila Beograd
  • Otkup havarisanih automobila Beograd
  • Otkup automobila u Beogradu sa dodatnim paketima opreme
  • Otkup automobila u Beogradu bez dodatnih paketa opreme
  • Otkup automobila u Beogradu bez obzira na kilometražu

OTKUP AUTOMOBILA U BEOGRADU!!!
OTKUP AUTOMOBILA NA VAŠOJ ADRESI!!!
OTKUP SVIH MARKI AUTOMOBILA BEOGRAD!!!